Ei enää hukattuja tulkkausminuutteja – mobiilitulkkauksella tehokkuutta arkeen

16.5.2018 14:40 / Túlka

 

Tulkkipalvelujen käyttäminen on monelle arkipäivää. Tulkit varataan etukäteen ja tietyksi ajaksi. Usein asiakas kuitenkin tulee tapaamisiin myöhässä ja asian hoitaminen jää kesken. Entä jos tulkkausta tarvitaan heti? Eikö silloin olisikin hyvä, että apu olisi vain napin painalluksen, muutaman sekunnin päässä?

 

Orimattilan maahanmuuttokoordinaattori Sirkku Lindstamilla on jo usean vuoden kokemus tulkkipalveluiden käyttämisestä. Hän tutustui mobiilitulkkaukseen jo vuonna 2016 työskennellessään Viittakivi Oy:n Tapanilakodin vastaanottokeskuksen johtajana, ja kokee sen todellisena arjen helpottajana. Túlka-mobiilitulkkauspalvelussa kiireellinen tulkkauspyyntö tavoittaa hetkessä kaikki yhteisön tulkit. Nopein heistä avaa asiakkaaseen videoyhteyden ja ryhtyy tulkkaamaan.

 

Sirkku pitää tärkeänä, että saa tulkin kiinni juuri silloin kun on tarve. Mobiilitulkkauksella moni asia sujuvoituu ja asiat, mitkä olisivat ennen siirtyneet tuonnemmaksi tai saattaneet jäädä hoitamatta, hoituvat nyt nopeasti ja vaivatta. Tämä säästää luonnollisesti aikaa ja rahaa. Asiakkaat saavat palvelua silloin kun sitä tarvitsevat, omalla äidinkielellään.

 

Mobiilitulkkaus on tätä päivää. Se tuo alalle joustavuutta ja säästöjä aikana, jolloin jokainen minuutti tuntuu tärkeältä. On ilahduttavaa huomata, että terveydenhoitolaitokset, maahanmuuttopalvelut, pankit, päiväkodit, ja jopa lentokentät ovat ottaneet mobiilitulkkauksen osaksi palveluaan, ja mukaan lähtee joka päivä uusia tahoja, jotka ovat ymmärtäneet kehityksen välttämättömyyden. Teknologia mahdollistaa paremman palvelun, asiakaslähtöisemmän ajattelun. Nopeus ja kustannustehokkuus ovat avainsanoja niin mobiilitulkkauksessa kuin liiketoiminnassa yleensäkin. 

 

Kuinka tulkkausasiat hoidetaan teidän yrityksessä? Olisiko aika jo kokeilla jotain uutta?

 

 

 

 

Lue lisää mobiilitulkkauksesta täältä: 

 

TUTUSTU TÚLKAAN!

 

 

Aiheet: mobiilitulkkaus, ammattitulkkaus, asioimistulkkaus, teknologia, viestintä, digitalisaatio, asiakaspalvelu, mobile interpretation

Túlka

Kirjoittaja: Túlka