Huomio albanian, romanian ja swahilin kielten tulkit: Túlka haluaa sinut töihin!

23.4.2018 15:22 / Túlka

 

Tanveer ja Huda

 

Kiinnostavatko joustavat työajat, etänä tulkkaaminen ja kilpailukykyinen palkka? Hae työtä uudenlaisesta tulkkauspalvelusta.

 

Asiakkaidemme määrä kasvaa ja laajennamme kielivalikoimaamme. Haemme nyt Túlkan tulkkiyhteisöön erityisesti albanian, romanian ja swahilin kielten osaajia.

 

Túlka on mobiilitulkkauspalvelu, jossa tulkin saa käyttöönsä sekunneissa ilman ennakkovarausta. Palvelu toimii älylaitteilla ja vaatii 4g-yhteyden. Tulkin työpäivään etänä tehtävä videovälitteinen tulkkaus tuo monia etuja verrattuna perinteiseen läsnäolotulkkaukseen.

 

- Túlka on huippujuttu: tulkin ei tarvitse käyttää aikaa matkoihin tai parkkipaikan etsimiseen. Tulkki säästää siis tosi paljon aikaa, kertoo soranin ja arabian kielen tulkki Hardy Fadhel.

 

- Tykkään työskennellä Túlkassa. Mobiilitulkkauksen avulla pystyy nopeasti ratkaisemaan ihmisten asiat, koska tulkkia ei tarvitse tilata etukäteen. Se on tulkille palkitsevaa, sanoo venäjän kielen tulkki Selena Frosti.

 

Túlkassa työskentelee yli 100 omaa ja yhteistyökumppaneiden ammattitulkkia. 

 

- Tarjoamme tulkeille kilpailukykyiset palkat. Maksamme esimerkiksi virka-ajan ulkopuolella tehdyistä tulkkauksista keskimääräistä paremmat lisät. Tuemme myös ammattilaisiamme mentoroinnilla, koulutuksella ja järjestämällä yhteisiä tapahtumia, kertoo rekrytointiasiantuntija Tea Mattila.

 

Hae tästä Túlkan tulkiksi:

 

HAE TÚLKA-TULKIKSI

 

Etsimme jatkuvasti ammattitulkkeja Túlkaan töihin. Tällä hetkellä tulkattavia kieliä on 24: arabia, sorani, dari, farsi, pashtu, somali, turkki, kiina, vietnam, ranska, venäjä, japani, englanti, kinyaruanda, burma, karen, kayah, swahili, albania, espanja, thai, romania, viro ja tigrinja.

 

Katso tästä kaikki työpaikat ja hae meille töihin!

 

Aiheet: mobiilitulkkaus, ammattitulkkaus, asioimistulkkaus, työpaikat

Túlka

Kirjoittaja: Túlka