Huomio romanian, liettuan, latvian ja viron kielten tulkit: Túlka haluaa sinut töihin!

18.1.2018 17:06 / Túlka

 Tulka Tulkkitapaaminen  by George Atanassov on September 22, 2017 at 183852-1.jpg

 

Kiinnostavatko joustavat työajat, etänä tulkkaaminen ja kilpailukykyinen palkka? Hae työtä uudenlaisesta tulkkauspalvelusta.

 

Asiakkaidemme määrä kasvaa ja laajennamme kielivalikoimaamme. Haemme nyt Túlkan tulkkiyhteisöön erityisesti romanian, liettuan, latvian ja viron kielten osaajia.

 

Túlka on mobiilitulkkauspalvelu, jossa tulkin saa käyttöönsä sekunneissa ilman ennakkovarausta. Palvelu toimii älylaitteilla ja vaatii 4g-yhteyden. Tulkin työpäivään etänä tehtävä videovälitteinen tulkkaus tuo monia etuja verrattuna perinteiseen läsnäolotulkkaukseen.

 

- Túlka on huippujuttu: tulkin ei tarvitse käyttää aikaa matkoihin tai parkkipaikan etsimiseen. Tulkki säästää siis tosi paljon aikaa, kertoo soranin ja arabian kielen tulkki Hardy Fadhel.

 

- Tykkään työskennellä Túlkassa. Mobiilitulkkauksen avulla pystyy nopeasti ratkaisemaan ihmisten asiat, koska tulkkia ei tarvitse tilata etukäteen. Se on tulkille palkitsevaa, sanoo venäjän kielen tulkki Selena Frosti.

 

Túlkassa työskentelee reilut 100 omaa ja yhteistyökumppaneiden ammattitulkkia. 

 

- Tarjoamme tulkeille kilpailukykyiset palkat. Maksamme esimerkiksi virka-ajan ulkopuolella tehdyistä tulkkauksista keskimääräistä paremmat lisät. Tuemme myös ammattilaisiamme mentoroinnilla, koulutuksella ja järjestämällä yhteisiä tapahtumia, kertoo rekrytointiasiantuntija Tea Mattila.

 

Hae tästä romanian, liettuan, latvian ja viron kielen tulkiksi:

 

HAE TÚLKA-TULKIKSI

 

Etsimme jatkuvasti ammattitulkkeja Túlkaan töihin. Tällä hetkellä tulkattavia kieliä on 14: arabia, sorani, dari, persia, pashtu, somali, turkki, kiina, vietnam, ranska, venäjä, japani, espanja ja tigrinja.

 

Katso tästä kaikki työpaikat ja hae meille töihin!

 

Aiheet: mobiilitulkkaus, ammattitulkkaus, asioimistulkkaus, työpaikat

Túlka

Kirjoittaja: Túlka