Mobiilitulkkaus mahdollistaa tulkeille joustavan etätyön

6.9.2017 10:39 / Tea Mattila

 

Digitalisaatio mahdollistaa uudenlaisia työskentelymalleja ja on tavoittanut myös tulkkausalan. Mobiilitulkkauksessa on kyse älypuhelimen kautta tarjottavasta ammattitulkkauksesta, joka sopii loistavasti myös spontaaneihin tilanteisiin. Haluaisitko sinä työskennellä joustavasti, juuri silloin kuin sinulle sopii? 

 

IMG_3494.jpg

 

 

Sinustako Túlkan mobiilitulkki? 

 

Etsimme tulkkeja, joilla on asioimistulkkauskokemusta ja/tai asioimistulkin tutkinto/ tulkki AMK -tutkinto. Meillä on laaja valikoima kieliä, joista tällä hetkellä arabia, somali, tigrinja, sorani, dari, persia, pashtu, vietnam, espanja, japani, kiina, venäjä, ranska, kurmanji ja swahili kaipaavat eniten vahvistusta. Laajennamme jatkuvasti kielivalikoimaamme, joten kerrothan meille jos haluaisit tulkata muitakin kieliä. Meillä voit työskennellä joko oman päivätyösi ohessa tai juuri siten kuin elämäntilanteeseesi sopii. 

 

Miten Túlkan tulkkauspalvelu toimii? 

 

Túlkan tulkkauspalvelu toimii näin: asiakas saa tulkkauspalvelua välittömästi ilman ennakkovarausta lähettämällä tulkkauspyynnön mobiilisovelluksen kautta. Palvelumme tulkit saavat tästä viestin - heistä nopein, vapaana oleva tulkki poimii tulkkauspyynnön itselleen ja tulkkaa videon välityksellä. Uudenlaista, helppoa ja nopeaa! 

 

Miksi kannattaa hakea Túlka-tulkiksi? 

 

Túlkalla pääset tulkkausalan edelläkävijöiden yhteisöön, joka omalla panoksellaan on mukana kehittämässä tulkkauksen tulevaisuutta. Meidän tehtävänämme on mahdollistaa eri kieltä puhuvien ihmisten viestintä. Uskomme ihmisten välisen ymmärryksen olevan tulevaisuuden avaintekijä – jonka varaan yhteiskuntarauhammekin rakentuu. Haluamme tuottaa markkinoiden parasta palvelua asiakkaillemme sekä samalla tehdä työnteosta mielekästä tulkeillemme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ilta-, yö- ja sunnuntailisineen sekä järjestämme säännöllisesti hauskoja illanviettoja tulkkiyhteisölle. Pääset halutessasi osallistumaan toimintamme kehittämiseen workshopeissamme.

 

 

Haluaisitko kuulla lisää työskentelystä Túlka-tulkkina? Ota yhteyttä - minulla on yli 20 vuoden kokemus tulkkausalalta. Olen mukana kehittämässä Túlka-palvelua, vastaan tulkkien tulkkaustaitotesteistä sekä toimin tulkkiemme mentorina pitäen huolta siitä, että kaikki saavat tarvitsemansa tuen. Kannustan jokaista tulkkia kehittämään omaa ammattitaitoaan ja tarttumaan teknologian luomiin haasteisiin. Mobiilitulkkauksen myötä tulkkausta voidaan tarjota niihinkin äkillisiin tilanteisiin, jotka ovat aiemmin jääneet ratkaisematta. Jutellaanko lisää? 

 

 

Syysterveisin,

 

 

Tea Mattila 

Rekrytointivastaava

tea@tulka.com

 +358 50 3122154

 

 

HAE TYÖPAIKKAA

 

 

Aiheet: ammattitulkkaus, asioimistulkkaus, työpaikat, etätyö

Tea Mattila

Kirjoittaja: Tea Mattila

Rekrytointivastaava @ Túlka