Finavia edelläkävijänä: mobiilitulkkausta saatavilla nyt lentokentillä

11.8.2017 8:44 / Essi Järvinen

 

"Finavia pilotoi virtuaalista kiinan ja venäjän kielten tulkkauspalvelua Helsinki-Vantaan ja Rovaniemen lentoasemillaan. Digitaalisten tulkkien avulla matkustajat ja kenttien palveluntarjoajat ylittävät nopeasti ja kätevästi mahdollisen kielimuurin", uutisoi lentoposti.fi.

  

Finavia on aloittanut yhteistyön mobiilitulkkauspalvelua tarjoavan Túlkan kanssa. Tämän myötä lentoasemien myymälöiden ja muiden palveluiden henkilökunta pystyy tarjoamaan välitöntä tulkkauspalvelua asiakaspalvelutilanteissa. 

 

 

Túlka - The Universal Language 

 

Suomalaisen Túlkan mobiilitulkkauspalvelu on syntynyt sille perusajatukselle, että kun ihmiset ymmärtävät toisiaan, heillä on mahdollisuus rakentaa yhdessä siltoja yli kulttuurien. Túlkan mobiilisovellus on käytettävissä 24/7 ja ammattitulkki saadaan videoyhteyden päähän keskimäärin 25 sekunnissa, ilman ennakkovarausta. Tällä hetkellä kielivalikoimassa on neljätoista kieltä ja lisää otetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. 

 

"Olemme tosi innoissamme yhteistyöstä Finavian kanssa. Túlka on helppoutensa ja nopeutensa ansiosta saanut hyvin positiivisen vastaanoton jo viranomaispalveluiden piirissä - uskomme vahvasti että palvelumme löytää paikkansa myös turismipuolella." - Riitta Rainio, Túlkan liiketoimintajohtaja

 

Túlkan tavoitteena on valloittaa suomalaisella teknologialla kansainväliset markkinat. Toimitusjohtaja Lauri Hyry kommentoi: 

 

"Túlkan strategian keskiössä on alusta asti ollut ihmisten välisten kielimuuritilanteiden ratkaiseminen globaalisti, kaikkia hyödyttäen. Uskomme yhteistyön Finavian kanssa olevan meille erittäin merkittävä askel kohti laajempaa kansainvälistymistä." 

 

 

 

tanu.png

Haluaisitko saada lisätietoja tai kokeilla Túlkan hyötyjä organisaatiossasi? 

KOKEILE TÚLKAA

 

 

 

 

Aiheet: mobiilitulkkaus, digitalisaatio

Essi Järvinen

Kirjoittaja: Essi Järvinen

Marketing Director @ Túlka