Oletko sinä Túlkan uusi asiakaspalvelun uudistaja-agentti?

25.10.2017 10:33 / Túlka

 

 tulka-logo.png

Túlkan asiakkuudet lisääntyvät ja etsimme nyt supertiimiimme energistä asiakaspalvelun uudistaja-agenttia. Oletko se sinä?

 

Vastuullasi on pitää huolta siitä, että mobiilitulkkaukset hoituvat ongelmitta. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, yhteistyökumppaneihimme ja tulkkeihin. Teet dynaamista yhteistyötä teknologiankehityksen kanssa.

 

Kehitämme työssämme markkinat mullistavaa tulkkausteknologiaa, jolla asiakaskokemus paranee ja tulkkauksen saaminen tehostuu. Roolisi on kehittää Túlkan asiakaspalvelua kokonaisuutena ja automatisoida tulkkauspyyntöjen välittäminen.

 

Ihannehakijamme on liiketoiminnan kehityksestä ja mobiiliteknologiasta kiinnostunut osaaja, joka luo rohkeasti ja nopeasti uusia ratkaisuja haastavissakin tilanteissa. Sinulla on rautainen keskittymiskyky, etkä pelkää muutoksia tai ripeitä liikkeitä.

 

Olet kehittäjätyyppi, joka viihtyy nopeatempoisessa startup-jengissä.

 

Sinulla on jo kokemusta kehittämistehtävistä ja uskot teknologian voimaan muuttaa maailmaa. Toivomme, että hallitset sujuvasti sekä suomen että englannin kielet.

 

Túlka on yhtiö, jossa tehdään töitä hyvällä tiimihengellä, kaikkia kuunnellen ja tukien. Meillä työntekijänä pääset vaikuttamaan liiketoiminnan eri osa-alueisiin.

 

Haluatko olla mukana tekemässä tulkkausalan tulevaisuutta Suomessa ja maailmalla? 

 

Hae työpaikkaa jättämällä videovastauksesi täällä. 

 

Lisätietoja saat liiketoimintajohtajaltamme Riitta Rainiolta riitta@tulka.com, 040 7487 444. 

 

Haluatko päästä mukaan vauhdilla kasvavaan startupiin, jolla on maailmanvalloitus tavoitteena? Túlka on suomalainen teknologiayhtiö, jonka mobiilisovelluksessa ammattitulkin saa etäyhteyden päähän jopa kymmenessä sekunnissa. 

Aiheet: mobiilitulkkaus, teknologia, työpaikat, asiakaspalvelu

Túlka

Kirjoittaja: Túlka