Suomalainen teknologiayhtiö etsii ketterää lennonjohdon agenttia

31.7.2017 10:04 / Essi Järvinen

 

Haluatko päästä mukaan vauhdilla kasvavaan startupiin, jolla on maailmanvalloitus tavoitteena? Túlka on suomalainen teknologiayhtiö, jonka mobiilisovelluksessa ammattitulkin saa etäyhteyden päähän jopa kymmenessä sekunnissa. 

 

Siinä missä asiakkuutemme lisääntyvät, myös tiimimme kasvaa. Nyt etsimmekin lennonjohtoomme ulospäinsuuntautunutta ja energistä koordinaattoria. Vastuullasi on päivittäinen viestintä tulkkiemme sekä asiakkaidemme kanssa. Pidät huolen siitä, että tulkkaukset hoituvat ongelmitta ja olet tietoinen kentällä tapahtuvasta toiminnasta. Välität palautteet teknologiankehitykseen ja pyrit kehittämään omaa tehtävänkuvaasi itsenäisesti sekä muun tiimin tuella. 

 

Ihannehakijamme on liiketoiminnan kehityksestä ja mobiiliteknologiasta kiinnostunut multitaskaaja, jolla pysyy keskittymiskyky haastavissakin tilanteissa. Sinulla on lehmän hermot, gepardin nopeus ja etanan tuntosarvet. Meitä kiinnostaa aiempaa työkokemustasi enemmän se, mikä sinusta tulee isona ja millainen motivaatiosi uusia haasteita kohtaan on. Toivomme sinulta varmaa otetta sekä suomen että englannin kieleen, sillä viestintä eri kanavissa (kuten WhatsApp, sähköposti, puhelut, tekstiviestit) vie suurimman osan päivästäsi. 

 

Emme etsi yhdenillanjuttua, vaan kunnianhimoista kandidaattia, joka sitoutuessaan haluaa edetä vieläkin pidemmälle tiimissämme. Nopea kasvumme mahdollistaa nopean urakehityksen asiakaspalvelun saralla. Pienessä yhtiössä pääset kuitenkin vaikuttamaan myös muihin liiketoiminnan osa-alueisiin. Haluatko olla mukana muokkaamassa tulkkausalan tulevaisuutta? 

 

Hae mukaan jättämällä videohakemuksesi alla olevasta linkistä tai pyydä lisätietoja liiketoimintajohtajaltamme Riitta Rainiolta riitta@tulka.com / 040 7487 444.

 

 

Työn luonne:                Vakituinen, kokopäiväinen

Hakuaika:                     31.8.2017 asti 

 

 

HAE TYÖPAIKKAA

 

 

Aiheet: mobiilitulkkaus, teknologia, työpaikat, viestintä

Essi Järvinen

Kirjoittaja: Essi Järvinen

Marketing Director @ Túlka