Oletko sinä Túlkan uusi asiakaspalvelun lennonjohtaja?

26.2.2019 10:13 / Túlka

Túlkan tulkkausmäärät lisääntyvät ja etsimme nyt supertiimiimme energistä, työlleen omistautuvaa asiakaspalvelun lennonjohtajaa. Oletko se sinä?

 

Vastuullasi on pitää huolta siitä, että yrityksemme mobiilitulkkaukset hoituvat ongelmitta. Työssäsi olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, yhteistyökumppaneihimme ja tulkkeihin.


Kehitämme työssämme markkinat mullistavaa tulkkausteknologiaa, jolla asiakaskokemus paranee ja tulkkauksen saaminen tehostuu. Sovelluksemme avulla asiakas saa tulkin langan toiseen päähän keskimäärin 20 sekunnissa.

Ihannehakijamme on asiakaspalvelun kehityksestä ja mobiiliteknologiasta kiinnostunut osaaja, joka luo rohkeasti ja nopeasti uusia ratkaisuja haastavissakin tilanteissa. Sinulla on rautainen keskittymiskyky, etkä pelkää muutoksia tai ripeitä liikkeitä. Et hikeenny, vaikka ympärilläsi tapahtuisi monia asioita samaan aikaan.

Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta ja olet kehityshenkinen. Haluat kasvattaa osaamistasi, rakastat haasteellisten tilanteiden ratkaisemista, opit nopeasti ja uskot teknologian voimaan muuttaa maailmaa. Roolisi on kehittää Túlkan asiakaspalvelua kokonaisuutena, teetkin jatkuvaa yhteistyötä sovelluskehityksemme kanssa.

Toivomme, että viihdyt nopeatempoisessa startup-jengissä ja hallitset sujuvasti sekä suomen että englannin kielet.

Túlka on yritys, jossa tehdään töitä hyvällä tiimihengellä, kaikkia kuunnellen ja tukien. Meillä työntekijänä pääset vaikuttamaan liiketoiminnan eri osa-alueisiin.

Hae työpaikkaa jättämällä videohakemuksesi täällä.

Lisätietoja saat liiketoimintajohtajaltamme Riitta Rainiolta riitta@tulka.com, 040 7487 444.

Haluatko päästä mukaan vauhdilla kasvavaan startupiin, jolla on maailmanvalloitus tavoitteena? Túlka on suomalainen teknologiayhtiö, jonka mobiilisovelluksessa ammattitulkin saa etäyhteyden päähän jopa kymmenessä sekunnissa.

 

Aiheet: mobiilitulkkaus, teknologia, työpaikat, asiakaspalvelu

Túlka

Kirjoittaja: Túlka