Viimeinkin esittelyssä: Túlkan uusi päivitetty versio

4.10.2018 10:38 / Túlka

Aurinkoisina kesäpäivinä tuotekehitystiimimme on koodannut silmät loistaen sovellukseemme uusia ominaisuuksia. Raskas vääntö tuotti tulosta ja kesän lopulla Túlkan uusi versio näki päivän valon.

 

shutterstock_1180660234Asiakkaamme ottivat uuden tulokkaan vastaan avoimin mielin ja ovat nyt niin innoissaan uusista ominaisuuksista, että päätimme kertoa asiasta koko maailmalle, päästää muutkin ihailemaan uutta tulokasta.

 

Mistä sitten on kysymys?  

 

Ihanaa, että kysyit! Túlka 2.0 on uusi, entistä asiakaslähtöisempi (lue: hienompi) versio vanhasta sovelluksestamme. Versiopäivitys toi läjän uusia ominaisuuksia kaikkien saataville ja tässä niistä lyhyesti listattuna tärkeimmät: 

 

1. Videotulkkauksen rinnalle myös puhelutulkkaus

Tulkkaustilanne ei jää enää kiinni siitä, minkälainen nettiyhteys sinulla on. Voit nyt valita videoyhteyden lisäksi perinteisen puhelinyhteyden, jolloin tulkkaukset ovat vakaampia, vaikka olisit juuri siinä nurkassa taloa, missä netti ei ikinä toimi.

Mikäli siis tiedät, että sinulla ei ole vakaata nettiä (vähintään 4G-verkkoa) käytössäsi, kannattaa valita suoraan puhelutulkkaus -vaihtoehto. Huomaathan kuitenkin, että puhelutulkkauksessa video-ominaisuus ei ole käytössä. 

 

2. Kolmas osapuoli mukaan puhelutulkkaukseen

Tulkkaustilanteeseen voidaan ottaa uudistuksen myötä mukaan kolmas osapuoli. Eli mikäli tarvitset tulkkia puhelinkeskusteluun se onnistuu Túlkan avulla helposti. Voit tästä lähin liittää puheluun mukaan tulkin ns. kokouspuhelun tavoin. Puhelinnumerosi ei kuitenkaan näy toiselle osapuolelle, sillä käytämme ns. virtuaalinumeroita tulkkauspyynnöissä. Voit siis huoletta käyttää työpuhelintasi tulkkauksiin. 

 

Tässä esimerkki kuinka ominaisuus toimii käytännössä: 

 

Asiakas soittaa sinulle. Käynnistät Túlka-sovelluksen, tilaat tulkin puhelutulkkauksena ja tulkin vastattua, painat normaalisti puhelimesi "yhdistä" -nappia, jolloin kaikki kolme olette samassa puhelussa. 

 

Vaihtoehtoisesti tämä toimii myös näin: 

 

Käynnistät ensin Túlkan, tilaat puhelutulkkauksen ja tulkin vastattua painat "Lisää puhelu" -näppäintä, jonka jälkeen soitat asiakkaasi mukaan puheluun. 

 

3. Testaa Túlkaa ennen tosi tilannetta

Moni uusi käyttäjä haluaa kokeilla palvelua ennen todellista kielimuuritilannetta. Nyt sekin onnistuu helposti, sillä sovellukseen on lisätty kielivalikoimaan kohta "Testaa palvelua". Valitsemalla tämän vaihtoehdon tulkkauspyyntösi yhdistyy ystävällisille asiakaspalvelijoillemme, jotka auttavat mielellään testaamaan Túlkaa, ja auttavat kaikissa kysymyksissänne koskien palveluamme. 

 

4. Ohjevideot Túlkan käyttöön löytyvät sovelluksesta

Uudessa versiossa löydät kaikki ohjevideot vihdoin sovelluksesta itsestään. Voit siis tutustua palvelun ominaisuuksiin sovelluksessa, eikä sinun tarvitse etsiä tietoa muualta. 

 

 

Kuinka pääset hyötymään näistä herkuista?

Nämä uudet ominaisuudet ovat vallan mainioita, eikö? Vanhassa Túlka-versiossa uudet herkut eivät ole käytössäsi, joten sinun kannattaa päivittää sovellus uuteen vaikka heti! 

Ja mikäli sinulla ei ole vielä Túlkaa käytössäsi klikkaa tästä: 

 

TUTUSTU TÚLKAAN!

 

 

 

Aiheet: mobiilitulkkaus, asioimistulkkaus, asiakaspalvelu, mobile interpretation, videotulkkaus, "tulka", "túlka", "puhelintulkkaus", "parhaattulkit", "puhelutulkkaus"

Túlka

Kirjoittaja: Túlka